010a



      BOUWKUNDIG TEKENBUREAU NANETTE VERMAZEN


   

Tekenwerk - bouwaanvraag


Aanbouw achterzijde woonhuis


Verbouwing 001


In de nieuwe situatie is het souterain van dit monumentele huis, verbouwd tot een leefkeuken. Door de nieuw gecreeerde  vide is de woonkamer op de bel etage te bereiken.

Vanuit de leefkeuken en de woonkamer, heeft men fantastisch zicht op de tuin.

De zwarte stalen pui geeft veel licht, de buitengevel is voorzien van zwarte houten geveldelen.

Het ontwerp is van  architect Bas Lavrijssen , www.tekenbureauvught.com heeft de bouwaanvraag, met de bijbehorende tekeningen, en detailleringen uitgewerkt  en ingediend bij de gemeente.

 






Bouwkundig Tekenbureau Nanette Vermazen l Margrietlaan 69 Vught l 06-16468844 I info@tekenbureauvught.com l KVK 's-Hertogenbosch 17250414

Copyright tekenbureauvught.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren